Résidence RDP

This large family composed of four children wished to live in an open and welcoming home that is both practical and aesthetically pleasing. From the start, in order to reach this goal, we worked closely with the architect to use all of the space in order to obtain an optimal fluidity and satisfy the owners wishes.

Many noteworthy elements characterise the construction. Under my direction, in the dinning room, we built an original suspension that gives the full measure of the cathedral ceiling. Personalised lighting, adapted to the architecture and a subtle mix of materials such as copper, wood, steel and stone bring a unique warmth to this definitively contemporary decor while retaining the Zen atmosphere sought after by the clients.

  • Involvement in the interior architecture
  • Ceiling plans
  • Lighting plans
  • Plans and design of the kitchen
  • Plans and design of the bathrooms
  • Plans and design of the vanities
  • Choice of materials
  • Choice of light fixtures
  • Colour plans
  • Choice of window treatments
  • Custom design of the main suspension
  • Choice of furniture